Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ανεξαρτήτων Συντεχνιών (ΠΟΑΣΟ) συναντήθηκε χθες στα γραφεία της στον Στρόβολο, με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αχιλλέα Δημητριάδη.
Κατά την συνάντηση, διεξήχθη ανοιχτή συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις για μια ευρεία γκάμα εργασιακών και κοινωνικών θεμάτων, τα οποία απασχολούν την Ομοσπονδία και τους εργαζόμενους, αλλά και όλους τους πολίτες.
Συζητήθηκαν θέματα όπως το Συνταξιοδοτικό, η Δικαιοσύνη, η Διαφθορά, αλλά θίγηκαν και ειδικά θέματα όπως η ΑΤΑ, οι Ιδιωτικοποιήσεις, η στοχοποίηση συνδικαλιστών, η τηλεργασία και η απασχόληση ξένων εργατών.
Τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της ανεξαρτησίας οργανώσεων και θεσμών, αφού έτσι παρέχεται ευελιξία και ελευθερία δράσης χωρίς εξωτερικούς περιορισμούς για καλύτερη αποτελεσματικότητα.
Συμφωνήθηκε όπως συνεχιστεί ο διάλογος αυτός, ο οποίος δίδει ευκαιρία για καλύτερη κατανόηση των θέσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία γενικότερα.

Εκ του Προεδρείου της ΠΟΑΣΟ