Ειδικές τιμές από ξενοδοχειακά καταλύματα για τα μέλη της ΠΟΑΣΟ σε συνεργασία με την ΠΑΣΥΝΟ.

Τελευταια Ενημερωση:

Η Π.Ο.Α.Σ.Ο. σε συνεργασία με τη ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. και το ταξιδιωτικό γραφείο Moustakas Travel & Tours Ltd, προφέρει τις πιο κάτω ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην Κύπρο για την καλοκαιρινή περίοδο.

Για κρατήσεις στα πιο κάτω ξενοδοχεία και για περισσότερες επιλογές απευθύνεστε μόνο στο Moustakas Travel & Tours Ltd (Κύριο Μαρίνο) στα τηλέφωνα 25564333 ή 99638328.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αξιοποίηση των ειδικών τιμών που μας προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Moustakas Travel & Tours Ltd, η αναφορά ότι είστε εγγεγραμμένοι σε μια από τις Συντεχνίες μέλη της Π.Ο.Α.Σ.Ο.

Για σκοπούς επιβεβαίωσης θα παρέχεται γραπτή βεβαίωση μέλους από την Γραμματέα της Ομοσπονδίας, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε.

Για να ισχύει οποιαδήποτε κράτηση θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ύψους 20% και να αποστέλλεται συμπληρωμένο το έντυπο προσωπικών στοιχείων το οποίο και επισυνάπτεται.

Επίσης, το ταξιδιωτικό γραφείο μπορεί να σας προσφέρει και άλλα πακέτα διακοπών σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και στο εξωτερικό, αναλόγως της προτίμησης σας.

Από την Π.Ο.Α.Σ.Ο